Vrijwilligers

Waar zouden wij zijn zonder vrijwilligers? 
Naast ons bestuur, coördinator en adviseurs hebben wij ook mensen nodig die ons willen komen helpen als dat nodig is. Hierbij kun je bijv. denken aan een gastvrouw/gastheer voor een dagdeel per week die onze gasten een luisterend oor kan bieden. Of iemand die het leuk vind om incidenteel een activiteit te organiseren, denk hierbij bijv. aan het geven van een workshop.

Als vrijwilliger ben je ambassadeur voor Camino. Je draagt de missie en visie van OOC Camino uit en hebt affiniteit met onze doelgroep, of bent misschien zelf ervaringsdeskunige.
Als je interesse hebt kun je contact met ons opnemen. Wij zullen je dan uitnodigen voor een kennismaking en samen met jou onderzoeken waar jouw interesse naar uitgaat.
Wij willen graag verbinden. Om dit te kunnen bereiken willen wij graag twee keer per jaar een  vrijwilligersmiddag organiseren. Door elkaar te ontmoeten weet je elkaar te vinden.
Het persoonlijke element vinden wij erg belangrijk.

Vrijwilliger kun je worden

Meld je nu aan als vrijwilliger van OOC Camino door contact op te nemen.

Nieuwsbrief voor vrijwilligers

Vertrouwens Contact Persoon

Binnen OOC-Camino is een vertrouwenspersoon aangesteld waar de vrijwilligers van Camino terecht kunnen. De rol van een vertrouwenspersoon is onafhankelijk en garandeert absolute vertrouwelijkheid en is er vooral op gericht om de vrijwilliger te ondersteunen.
Onze vertrouwenspersoon is Monique Voloun. Monique is te bereiken per mail info@MonPlus.nl .