Zeer geslaagde verwendag bij Paramedisch Centrum De Bleekerij

𝖀𝖾𝗇 π—†π—ˆπ—ˆπ—‚π–Ύ π—Œπ–Ίπ—†π–Ύπ—‡π—π–Ύπ—‹π—„π—‚π—‡π—€ π—π—Žπ—Œπ—Œπ–Ύπ—‡ 𝖳𝗂𝖾𝖻𝖾𝗋𝗂𝗇𝗄 π–Ώπ—’π—Œπ—‚π—ˆπ—π—π–Ύπ—‹π–Ίπ—‰π—‚π–Ύ, 𝖽𝖾 π—‰π—‹π—ˆπ–Ώπ–Ύπ—Œπ—Œπ—‚π—ˆπ—‡π–Ίπ—…π—Œ 𝗏𝖺𝗇 π–―π–Ίπ—‹π–Ίπ—†π–Ύπ–½π—‚π—Œπ–Όπ— π–’π–Ύπ—‡π—π—‹π—Žπ—† 𝖽𝖾 𝖑𝗅𝖾𝖾𝗄𝖾𝗋𝗂𝗃 𝖾𝗇 oπ—‡π–Όπ—ˆπ—…π—ˆπ—€π—‚π—Œπ–Όπ— π—ˆπ—‡π—π—†π—ˆπ–Ύπ—π—‚π—‡π—€π—Œπ–Όπ–Ύπ—‡π—π—‹π—Žπ—† Camino leverde afgelopen zondag een verwendag voor kankerpatiΓ«nten die volledig in de watten zijn gelegd.

Het woord wat het meest werd gehoord was β€˜dankbaar’.

𝖣𝖺𝗇𝗄𝖻𝖺𝖺𝗋 π–Ίπ—…π—Œ 𝗂𝗇 π—ˆπ—‡π—π—π–Ίπ—‡π—€π–Ύπ—‡ 𝗐𝖺𝗍 𝖾𝗋 𝗀𝖾𝗀𝖾𝗏𝖾𝗇 𝗐𝖾𝗋𝖽.

𝖣𝖺𝗇𝗄𝖻𝖺𝖺𝗋 π–Ίπ—…π—Œ 𝗂𝗇 𝗀𝖾𝗏𝖾𝗇 π—ˆπ—† π–½π—ˆπ—ˆπ—‹ 𝖽𝖾 𝖺𝗇𝖽𝖾𝗋 𝗍𝖾 𝗅𝖺𝗍𝖾𝗇 π—ˆπ—‡π—π—π–Ίπ—‡π—€π–Ύπ—‡.

We zijn dankbaar voor de gemeenschapszin in Boekelo en omstreken. Iedereen ziet in zijn omgeving wat kanker met je doet. Het is hartverwarmend om te zien dat zoveel mensen en ondernemers helpen om juist voor deze groep mensen een mooie dag te verzorgen. Als organisatie voelden we ons gedragen door het hele dorp om dit te realiseren. Dat blijkt uit het grote aantal van 30 ondernemers en organisaties, waaronder veel van de Boekelose OndernemersVereniging, die met een warme glimlach zeiden: Ja we helpen graag mee om dit tot een succes te maken. Er was een gevarieerde lunch met soep, pizza en lekkere toetjes. De krentewegge stond klaar bij ontvangst en er werden hapjes geserveerd. De tafels waren versierd met kunstwerkjes. Korsakov patiΓ«nten hadden voor alle deelnemers een vaas met bloemen beschilderd en kaarten gemaakt met een bemoedigende tekst. Je kon een boksclinic doen of een yogales volgen, een wandeling maken of een ritje met de e-scooter. In het PMC werden je nagels gelakt en je haren verzorgd. Je werd mooi opgemaakt en kreeg een gezichtsbehandeling. Je kon je laten masseren en een energetische behandeling krijgen. En alles werd op de dag zelf in goede banen geleid door de vrijwilligers van Camino.

We ontvingen dankbaarheid van de meer dan 60 deelnemers. De vraag naar deze dag bleek groot te zijn. Het was voor hen fijn om lotgenoten te spreken onder het genot van een hapje en een drankje. De persoonlijke aandacht werd gewaardeerd. Kanker brengt emoties met zich mee. Er was ruimte voor een lach en een traan. Ons paramedisch centrum is een multidisciplinair centrum met korte lijnen tussen de disciplines van de diverse professionals. We hebben tijdens deze dag laten zien dat we naast aandacht voor je fysieke gesteldheid, ook aandacht hebben voor jouw mentale en emotionele aspecten waarmee je als kankerpatiΓ«nt te maken krijgt. Dat willen we als paramedisch centrum uitstralen. We bieden ondersteuning op elk vlak van het spinnenweb van Positieve Gezondheid en hebben expertise in huis over het verbeteren van lichaamsfuncties, mentaal welbevinden, zingeving, kwaliteit van leven, sociaal maatschappelijk participeren en dagelijks functioneren. Kom langs en verbeter jouw gezondheid. Ook als je niet ziek bent.