Wij staan klaar om van start te gaan!

Haaksbergen, 4 december 2020

Wij staan klaar om van start te gaan!

Oncologisch Ontmoetingscentrum Camino
voor Haaksbergen/Boekelo/Enschede en omstreken

Wij starten een oncologisch ontmoetingscentrum voor Haaksbergen-Enschede. Ons team van enthousiaste initiatiefnemers bestaat uit ervaringsdeskundigen, zorgprofessionals en een ondersteuningsconsulente vanuit de landelijke stichting OOK: Optimale Ondersteuning bij Kanker.

Helaas wordt bijna iedereen direct, of indirect, geconfronteerd met kanker. Om mensen met kanker en hun naasten optimale ondersteuning te kunnen bieden hebben wij recht vanuit ons hart een heel mooi initiatief opgepakt. In ons ontmoetingscentrum kunnen onze gasten terecht voor psychosociale ondersteuning, een luisterend oor, activiteiten en voorlichting / informatie over allerlei zaken die op hun pad komen tijdens de (na)behandeling van kanker.

Wij beginnen in januari met meerdere dagdelen in Haaksbergen bij Groepsaccommodatie Goed Te Pas en in Boekelo bij Paramedisch Centrum de Bleekerij.

Wilt u meer informatie over ons centrum, of wilt u een steentje bijdragen als donateur of vrijwilliger?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op; Carla Koenderink (voorzitter),
Lucy Jansen-Witteveen (bestuurslid) of Annemarie Kraaijvanger (coördinator). U kunt ons bereiken door een mailtje te sturen naar: bestuurcamino@gmail.com, of te bellen met Annemarie Kraaijvanger (06-43877450).

Camino is het Spaanse woord voor pad. Ieder van ons bewandelt een eigen levenspad. Als je onderweg geconfronteerd wordt met kanker sta je voor een zware tijd. Wij lopen graag een stukje met je mee om extra ondersteuning te bieden. Wij zijn er niet alleen voor jou, maar ook voor jouw naasten.