Online workshop Yoga-Ademen-Meditatie

Stichting Zindividu organiseert dit online event op zaterdag 12 juni.

Yoga, ademwerk en mediteren zijn alle drie krachtige tools om jezelf te versterken. Helemaal als je ziek bent en je immuunsysteem versterken nog belangrijker wordt. Daarom organiseren wij in samenwerking met Yogateaching een online event, waarin Ron ten Voorde jullie kennis laat maken met deze versterkende krachtbronnen. Vitaliserend voor zowel de beginnende als meer ervaren yoga-adem-meditatie beoefenaar.

Deze workshop vindt online plaats, dus iedereen kan meedoen vanaf zijn/haar eigen device. De online workshop is geschikt voor zowel beginner als meer ervaren yogaliefhebber. Ook het onderdeel ademen en meditatie is voor iedereen toegankelijk.

Voor mensen met kanker is deze workshop gratis, Andere belangstellenden zijn ook van harte welkom, voor hun zijn de workshop € 25,00. Dit is inclusief een verrassing op je deurmat, enkele dagen voor de workshop. Het event is te volgen via Zoom.
Programma:
inloop online 09:45 – 10:00 uur
start workshop 10:00 uur
einde workshop 12:00 uur

Meer weten? Of aanmelden? Stuur een mail naar fons@zindividu.nl of bel 06-11887502.

Deze activiteit wordt georganiseerd door de stichting Zindividu, waar we op sommige onderdelen mee samenwerken. Meer info vindt u in de bijlage hieronder.