Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

gratis kennismaken met emotietherapie (EFT)

13 juli van 09:00 tot 12:30

Hoe Emotietherapie ook jou kan helpen…

 

Een van onze vrijwilligers bij Camino is Martin de Witte. In het dagelijks leven heeft hij zich gespecialiseerd als emotietherapeut. Daarbij maakt hij gebruik van EFT, een zeer effectieve methode om stress te verminderen door het snel en blijvend oplossen van emotionele problemen.

Omdat veel van onze gasten te maken krijgen met stress of angst, heeft Martin aangeboden zijn specialiteit binnenkort ook voor hen in te zetten

Op 29 juni, 6 juli en 13 juli, telkens van 09.00 uur tot 12.30 uur, is er in Boekelo de gelegenheid om in een half uur tijd te ervaren wat EFT voor je kan doen. Ben je geïnteresseerd, vraag je dan af of je nog een herinnering hebt aan een nare gebeurtenis, waarbij je nog steeds verdriet, boosheid of angst kunt oproepen. Dat mag gisteren zijn gebeurd maar ook al tientallen jaren geleden. Breng dat probleem dan in en ga ervaren dat je, binnen een half uur, daar zeer waarschijnlijk helemaal geen emoties meer bij kunt oproepen.

Kijk voor meer info op www.emotietherapeut.nl en wil je daarna een afspraak maken voor dat half uur, bel Martin dan op 06-83227032.

Gegevens

Datum:
13 juli
Tijd:
09:00 tot 12:30
Activiteit Categorie:
Activiteit Tags:
, , , , , , ,

Locatie

boekelose stoomblekerij 15
Boekelose Stoomblekerij 15
Boekelo, 7548ED Nederland
+ Google Maps